20-årige Victor Ramon møder argentiner i sin anden profkamp ved VM-boksegalla

Stortalentet Victor Ramon lover fyrværkeri og fokus i ringen, når han skal bokse mod argentinsk boksetalent den 1. februar i Frederiksberg Hallerne.

”Jeg føler, at jeg er blevet både stærkere og skarpere siden sidst. Publikum kan forvente fyrværkeri i ringen og en meget fokuseret Victor, der har trænet hårdt og er i rigtig god form til at kunne levere en flot kamp.”

Sådan lyder meldingen fra bokseren Victor Ramon på spørgsmålet om, hvad publikum kan forvente, når han træder ind i ringen til sin anden professionelle kamp som professionel bokser ved Danish Fight Night store boksestævne.

Kampen finder sted i forbindelse med VM-gallaen, hvor Sarah Mahfoud bokser VM-kamp mod den argentinske verdensmester Brenda Carabajal, og Victor Ramon kan næsten ikke vente med at komme i aktion igen efter sin debutkamp i Randers, hvor han pointbesejrede den rutinerede venezuelaner Hermin Isava.

”Jeg glæder mig helt vildt. Jeg har trænet endnu hårdere end før min debutkamp. Jeg følte ikke, at jeg fik vist mit fulde potentiale i min første kamp. Jeg vil ikke lægge for stort pres på mig selv, men jeg glæder mig virkelig til at komme op i ringen og vise, hvad jeg kan. Jeg er godt i gang med træningen og har holdt formen ved lige, og vi har arbejdet på forskellige ting, der skal gøre mig bedre og stærkere,” siger Victor Ramon, som lige nu forbereder sig i træningssalen i Aarhus frem mod den kommende opgave.

Den blot 20-årige dansker skal denne gang møde Ezequiel Gregores, som er en 25-årig bokser fra Mar del Plata i Argentina, men som i dag er bosat i Palma de Mallorca, Spanien. Som professionel har Gregores bokset 2 kampe med én sejr og ét nederlag.

Argentineren, der måler 171 cm. i højden, har desuden bokset som amatør i Spanien i nogle år og har dermed erfaring fra en række spanske bokseturneringer som elite-seniorbokser.

”Jeg tror virkelig, at han er stærk. Han er ikke så høj, men han ligner en, der går fremad i ringen og presser på. Min træner Thomas Povlsen har set nogle videoer med ham, så vi lægger en god plan og taktik. Men jeg skal selvfølgelig bokse, som jeg plejer og ikke gå på kompromis med min egen stil,” siger Victor Ramon, der gik over som professionel efter blot 19 amatørkampe med sejre i de 17.

Det store danske boksetalent har i den grad fundet sig til rette som professionel bokser og tænker med glæde tilbage på debutkampen, som lærte ham en hel del.

”Det er lige mig at være professionel bokser. Det var en rigtig fed oplevelse at debutere. Jeg var lidt nervøs og skulle lige se, hvad det gik ud på i første omgang. Men det gik bedre og bedre, som kampen skred frem. Det var min debut, mens min modstander havde erfaring fra 31 kampe. Han havde en granitkæbe og kunne tage nogle på hovedet, for jeg ramte ham med min tunge højrehånd flere gange, men han rystede bare på hovedet og gik fremad. Så jeg måtte bare bide bare tænderne sammen og sørge for at bokse kampen sikkert hjem. Det gælder om at opsamle en masse erfaring og gå en masse omgange og udvikle sig fra kamp til kamp. En ting er at bokse og sparre i træningslokalet, men det er noget helt andet at bokse en rigtig kamp,” forklarer Victor Ramon.

Udover VM-kampen mellem Sarah Mahfoud og Brenda Carabajal og Victor Ramons kamp er der yderligere 6 kampe på programmet med blandt andre følgende danske boksere: Oliver Meng, Jeppe Morell, Ditlev Rossing, Heva Sharif og Adel Younes. 

Flere informationer om de enkelte kampe vil blive annonceret de kommende dage.

Billetter: www.ticketmaster.dk

 Følg Danish Fight Night på Facebook: www.facebook.com/DFNboksning

 

Fakta om Victor Ramon
* Født: 22. februar 1999 (20 år), Frederikshavn

* Søn af en dansk mor og en halvt dansk/halvt spansk far, der var restauratør i Frederikshavn

* Nuværende hjemby: Aarhus

* Højde: 179 cm.

* Kampvægt: Ca. 64 kilo

* Rekordliste: 1-0

* Professionel debut: 15. juni 2019 i Randers

* Træner: Thomas Povlsen (Aarhus)

* Oprindelig Klub som amatør: Champs Camp i Aarhus

* Amatørkarriere: 19 kampe, 17 sejre. Jysk mester U19 (2017)

* Under uddannelse, HF-enkeltfag på VUC i Aarhus.