7 dobbelt verdensmester og tidligere VM-svømmer gør comeback til Danish Fight Night!

Når det fjerde Danish Fight Night løber af stablen i Royal Arena d. 24. februar venter et spektakulært comeback, da den tidligere svenske boksestjerne og VM-svømmer, Mikaela Laurén, skal i ringen, for første gang siden 2018.

48-årige Laurén er tidligere 7 dobbelt verdensmester i boksning, hvor hun vandt WBC titlen i 2014 i Super weltervægt. En titel hun succesfuldt forsvarede tre gange frem til 2016, hvor hun måtte give afkald på den, da hun skiftede til en anden vægtklasse. I 2018 vandt hun IBO-titlen i Super weltervægt.

Lauréns rekord-liste lyder på 32 sejre og 6 nederlag (13 KO). Da hun i 2018 indstillede karrieren, var det et led i at få hjælp til at blive mor. En kamp Laurén endelig vandt i 2021.

Hendes datter er således nu 2 år gammel, men Laurén har følt, at hun ikke var klar til at opgive sin boksekarriere, som hun nu gør comeback i til Danish Fight Night.

Laurén er et ”Household name” i Sverige. Udover at have deltaget i et hav af Tv-programmer hinsidan, er hun såmænd også tidligere svømmer i verdensklasse. Hun er således indehaver af ikke færre end 16 nationale mesterskaber i butterfly, 3 svenske rekorder, mens hun blev nummer 7 til VM i svømning i Rio de Janeiro, Brasilien, 1995.

Adspurgt af boksepromotor, Bettina Palle, om motivation for at stille op, udtaler Laurén om sit comeback i Royal Arena, København:

"København og Danmark har store traditioner indenfor boksning og har gennem årene leveret flotte bokseaftener, med deltagelse af mange svenske kæmpere, der også har været med i Team Palle. Din far (Mogens Palle red.) har været en stor og respekteret promotor i verden, og du har været ved hans side, så længe jeg kan huske. Det faktum, at Danish Fight Night skal foregå i spektakulære Royal Arena, får mig også til at føle mig endnu mere motiveret. Jeg elsker at konkurrere ved store begivenheder med mange tilskuere, og jeg kommer nok til at føle mig som lidt af en "rockstjerne.

Det bliver superspændende, og jeg ser meget frem til at blive en del af den store aften!

// Mikaela ❤️"