Akkreditering til VM- og EM-boksegalla samt invitation til pressemøde og indvejningsceremoni

Mogens Palles afskedsstævne som boksepromotor og Danish Fight Nights store VM- og EM-boksegalla med blandt andet tre titelkampe på programmet finder som bekendt sted torsdag den 21. april i Frederiksberg Hallerne klokken 18:00.

Der åbnes hermed op for tilmelding/akkreditering til selve boksestævnet. Tilmelding kan ske ved at kontakte Bettina Palle på mailadressen bettinapalle@gmail.com

I anledning af boksestævnet er det desuden os en stor glæde at invitere medier og øvrige interesserede til følgende begivenheder:

Pressemøde med bokserne fra titelkampene og promotor mm:

Søndag den 17. april klokken 13:00
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Amager Boulevard 70, København
Pressemødet finder sted i lokalet, der hedder ”Denmark”.

Til stede vil som minimum være promotor Bettina Palle og bokserne fra titelkampene: Sarah Mahfoud vs. Nina Meinke, Enock Poulsen vs. Franck Petitjean og Olive Meng vs. Eslih Owusu m.fl. og mulighed for interviews, tv-optagelser og fotografering af hovedpersonerne.

Indvejningsceremoni

Onsdag den 20. april klokken 14:00
SHC Scandinavia
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Amager Boulevard 70, København
Indvejningen finder sted i Sporting Health Club på 4. sal.

I forbindelse med indvejningsceremonien vil der være mulighed for at møde de danske og udenlandske boksere til fotografering, tv-optagelser, interview med mere.

Alle tre titelkampe og resten af boksestævnet - inklusiv en mini-landskamp i olympisk boksning mellem Danmark og Belgien - indledes klokken 18:00.

Med venlig hilsen
Danish Fight Night
Mogens Palle og Bettina Palle

Fakta om VM- og EM-boksegalla

For første gang siden 2017 kæmper en dansk bokser om EM-titlen. For første gang nogensinde skal Danmarks første IBF-verdensmester forsvare sin VM-titel. Der er samtidig tale om det sidste boksestævne med promotor Mogens Palle i front som arrangør.

Sarah Mahfoud, Danmarks (og Færøernes) ubesejrede verdensmester i professionel boksning, får som bekendt dansk hjemmebane, når hun skal forsvare sin VM-titel i fjervægt. Kampen gælder verdensmesterskabet hos International Boxing Federation (IBF), som er et af boksesportens store og anerkendte VM-forbund. 

Modstanderen er den officielle udfordrer Nina Meinke, som er nummer 1 på IBF’s verdensrangliste og indtil denne kamp regerende europamester. Tyskeren har ikke tabt en kamp de seneste 4 år. Hun har en rekordliste på 12 sejre i 14 kampe, mens Sarah Mahfoud, som erobrede VM-titlen i 2020, er ubesejret i 10 kampe.

Samme aften får den danske EM- og VM-aspirant Enock Mwandila Poulsen (ubesejret i 11 kampe) chancen for at blive Danmarks 25. europamester på herresiden, når han skal kæmpe om EM-titlen i super letvægt mod Franck Petitjean (23 sejre og 5 nederlag) fra Frankrig.

Derudover skal 22-årige Oliver Meng forsøge at vinde WBC Youth World-titlen i et opgør med den ubesejrede amerikaner Eslih Owusu, mens der ligeledes er kampe med sværvægteren Kem Ljungquist og super letvægteren Heva Sharif samt en mini-landskamp i olympisk boksning mellem landsholdsboksere fra Danmark og Belgien. Sidstnævnte arrangeres i samarbejde med Danmarks Bokse-Union (DaBU).

Se VM- og EM-boksegalla LIVE Pay-Per-View: https://www.danishfightnight.tv/

Billetter til Frederiksberg Hallerne: https://www.ticketmaster.dk/event/danish-fight-night-billetter/512351

Følg Danish Fight Night på Facebook: https://www.facebook.com/DFNboksning