Boksebrag ved VM-galla: Ubesejrede Heva Sharif i opgør mod den ubesejrede spanier David Muñoz

Ligesom ved den foregående boksegalla i Hillerød kan Danish Fight Night og matchmaker Mogens Palle endnu engang præsentere en kamp mellem to ubesejrede boksere, som begge vil kæmpe for at bevare deres status som ubesejrede.

Den danske super letvægter Heva ”Hellrazor” Sharif tørner nemlig sammen med spanieren David Muñoz fra Mallorca ved Danish Fight Nights store VM-boksegalla i Frederiksberg Hallerne lørdag den 1. februar. Det er ved samme arrangement, hvor den danske fjervægter Sarah Mahfoud skal forsøge at blive Danmarks første IBF-verdensmester i et opgør Brenda Carabajal fra Argentina.

Heva Sharif fra København er ubesejret i sine første tre kampe som professionel, og den 28-årige dansker har stoppet to af sine tre modstandere før tid. Hans 20-årige spanske modstander er ligeledes ubesejret, idet spanierens rekordliste lyder på 5 kampe og 5 sejre.

David Muñoz, som er 175 centimeter høj, debuterede allerede som professionel i en alder af 19 år, og han har altså endnu ikke prøvet at tabe en boksekamp som professionel.

Det er dog ikke noget, der skræmmer Hera Sharif, som meddeler, at han er klar til enhver udfordring.

”Jeg er 100 pct. klar! Uanset hvem jeg skal møde er min indstilling altid den, at min modstander har to arme og to ben ligesom jeg. Det handler mere om, hvem der har hjertet med i ringen den pågældende aften. Jeg er allerede i rigtig god form og har trænet hårdt med min nye træner Thomas Damgaard i over halvanden måned nu. Der er fortsat god tid til at komme i endnu bedre form, så jeg kommer til at være i min bedste form nogensinde,” siger den 28-årige bokser, som føler sig på toppen igen efter en mindre rygskade fra sidste sommer, som forhindrede ham i at bokse ved Danish Fight Night-stævnet i Randers.

Heva Sharif, der er uddannet murer og har en længere amatørkarriere bag sig, glæder sig til at vise hele bokse-Danmark, hvad han kan i en boksering. Især nu hvor han har valgt at gå ”all in” i boksesporten og med seriøs træning og moderne og videnskabelige metoder har fundet sig rigtig godt til rette i super letvægt, en lavere vægtklasse end i de senere år som amatørbokser. Da han i 2016 vandt de Åbne Sydsvenske Mesterskaber i Malmø skete det eksempelvis helt oppe i 75-kilo-klassen. Som professionel er han i dag i stand til uden problemer at bokse i super letvægt (63,5 kilo) eller sågar letvægt, hvis det engang skulle blive relevant i fremtiden. Han føler sig samtidig stærkere end nogensinde før.

”Jeg er stærk, og jeg slår rigtig hårdt. Og så mener jeg selv, at jeg har et rimelig ondt venstre-hook, som man ikke skal løbe ind i. Min teknik fejler heller ikke noget, og jeg har hjertet det rette sted. Jeg føler, at jeg har lidt af det hele til at nå langt. Jeg føler også, at jeg har gode muligheder i denne vægtklasse, eller måske i vægtklassen under, hvis det skal være,” lyder meldingen fra den 182 centimeter høje bokser, som dagligt gennemfører to træningspas i den tidligere dobbelte europamester Thomas Damgaards boksegym i Jyderup i Nordvestsjælland.

Hovedkampen den 1. februar bliver som bekendt IBF VM-kampen i fjervægt mellem den danske VM-udfordrer Sarah Mahfoud og den argentinske verdensmester Brenda Carabajal. I alt ventes der 7-8 kampe på programmet, og information om de øvrige kampe og boksere vil blive offentliggjort snarest.

Billetsalg: www.ticketmaster.dk

Læs om Danish Fight Night på Facebook: https://www.facebook.com/DFNboksning