Det danske boksehåb Oliver Zaren får tysk modstander i sin hjemkomst-kamp

Danske boksefans får som bekendt igen mulighed for at stifte kendskab med det lovende danske boksetalent Oliver Zaren, når der er VM-boksegalla i Royal Arena.

Det er samme aften, hvor Dina Thorslund i hovedkampen skal forsøge at forsvare sine to VM-titler (WBC og WBO) mod den officielle pligtudfordrer Seren Cetin fra Tyrkiet.

Oliver Zaren er ved at opbygge en flot karriere i udlandet, men Bettina Palle kan nu i samarbejde med Oliver Zarens faste promotor Wasserman Boxing præsentere det danske boksehåb på dansk grund.

Killian Weck fra Waldbrol i Nordrhein-Westfalen har bokset 10 kampe som professionel med 5 sejre og 5 nederlag. Tyskeren er 27 år og i løbet af de 10 kampe bokset to titelkampe om mindre titler.

Oliver Zaren har bokset 11 kampe som professionel, og han er ubesejret. I sin seneste optræden den 12. april i York Hall i London-bydelen Bethnal Green viste han meget lovende takter med en flot pointsejr over John Harding Jr., som blandt andet blev sendt i gulvet undervejs i kampen.

»Det bliver helt fantastisk at skulle bokse for et dansk publikum igen. Jeg har selv et kæmpe bagland, der kommer for at støtte mig, så jeg kan slet ikke vente, til der ringes for 1. omgang den 25. maj,« lyder meldingen fra Oliver Zaren.

Han trænes til daglig af den tidligere verdensmester Mikkel Kessler og Thomas Macon, som også kommer til at sekundere ham, når det går løs i Royal Arena.

VM-boksegallaen afvikles i Royal Arena Hall, der er en tilpasset og intim version af Royal Arena med godt udsyn fra alle pladser. Med på programmet er blandt andre også de danske boksere Mathias Hansen, Thorbjørn Boudigaard, Hamza Hussein, Ali Hussein, Francis Fjordour og Nikki Møller Nielsen m.fl.

Der officiel indvejning, som er åben for alle, fredag klokken 14.00 i Royal Arena (Nohrlund Bar).

Køb billetter til lørdagens event