Elias Idrissi møder rutineret VM-deltager med prof-erfaring

International topkamp i Royal Arena: 20-årige Elias Idrissi møder rutineret VM-deltager med prof-erfaring

PRESSEMEDDELELSE FRA DANISH FIGHT NIGHT

International topkamp i Royal Arena: 20-årige Elias Idrissi møder rutineret VM-deltager med prof-erfaring

Der er tilføjet endnu en spændende kamp til forprogrammet, når det går løs ved det forestående Danish Fight Night-boksegalla.

Fredag den 26. maj bokser den danske super-weltervægter Oliver Meng som bekendt mod Khalil El Harraz fra Italien om WBA Continental Europe-titlen, når promotor Bettina Palle i samarbejde med Royal Arena afholder boksegalla i Royal Arena Hall.

Udover de professionelle kampe præsenteres der i første halvdel af stævnet en række topkampe i DaBU-regi (3 omgange a’ 3 minutter) med nogle af landets bedste eliteboksere i spændende matchninger.

En af disse kampe bliver en international topkamp mellem 20-årige Elias Idrissi fra Herlev Boxing og den gennemrutinerede 36-årige Walter Sarnoi Oupathana, som er en stærk amerikansk bokser (med en thailandsk far og en mor fra Laos), der har et omfattende bokse-CV både som amatør og professionel.

Elias Idrissi har trods sin unge alder bokset over 80 kampe. Han er landsholdsbokser og har flere gange DM-guld på CV’et samt hele to EM-bronzemedaljer fra ungdomsrækkerne foruden adskillige guldmedaljer i internationale turneringer.

Den danske højrefodsbokser imponerede ved det seneste Danish Fight Night-stævne i marts, da han i Musikteatret Albertslund stoppede sin 23-årige svenske modstander Alvin Warakuga allerede i første omgang. En slem skade førte efterfølgende til, at han måtte melde afbud til blandt andet de nordiske mesterskaber i april måned.

Nu har han imidlertid meldt sig klar til at teste sit potentiale af i en af karrierens største udfordringer ved den historiske boksepremiere i Royal Arena. I det modsatte hjørne i den firkantede ring venter nemlig den garvede og rutinerede Walter “The Schoolboy” Sarnoi Outpathana fra Monterey Park i Californien, USA.

Walter Sarnoi står noteret for 104 amatørkampe med 72 sejre. Som amatør vandt han både medaljer ved de nationale amerikanske mesterskaber for U-19-boksere og senere også i de voksnes rækker ved National Golden Gloves, som er den største og mest prestigefyldte landsdækkende amatørbokseturnering i USA.

Senere i karrieren blev han professionel med kampe i både USA og Mexico, hvor han opbyggede en rekordliste på i alt 29 kampe med 25 sejre (heraf 16 på KO) og kun 4 nederlag. Undervejs vandt han blandt andet WBC’s amerikanske mesterskabstitel.

Som 32-årig vendte Walter Sarnoi imidlertid tilbage til amatørboksningen, hvor han har repræsenteret sit andet hjemland land Laos i internationale turneringer herunder blandt andet ved verdensmesterskaberne i 2021 i Serbien.

Det må derfor betegnes som en ægte »crossroads fight« mellem det unge fremstormende talent og den garvede veteran med mange års kamperfaring, når kampen sættes i gang den 26. maj.

I alt ventes der 11-12 kampe på programmet, når der åbnes op for den store boksefest i Royal Arena Hall, der er en tilpasset og mere intim version af den store Royal Arena.

Billetter er til salg hos Ticketmaster, og der læses mere om de øvrige kampe og boksere på Danish Fight Nights hjemmeside.

Billetter: http://www.ticketmaster.dk/event/danish-fight-night-billetter/530529

Danish Fight Night: http://www.danishfightnight.com

Danish Fight Night på Facebook: www.danishfightnight.com