EM-udfordreren Frank Petitjean er ankommet til Danmark!

Kampen om europamesterskabet mellem danske Enock Poulsen og Franck Petitjean nærmer sig med hastige skridt.

Sent i aftes ankom den franske bokser Frank Petitjean således til Københavns Lufthavn forud for torsdagens EM-brag i Frederiksberg Hallerne.

En fem-mand-stor fransk delegation inklusive trænerne Youssef Barrit og Rachid Labdou er dermed på plads i den danske hovedstad, før det går løs.

Franck Petitjean står noteret for 23 sejre, 5 nederlag og 1 uafgjort. Men han har kun tabt en enkelt gang (en IBO-VM-titelkamp) de seneste ni år siden 2014.

Franck Petitjean (til højre på billedet) er blandt andet ubesejret i 2 EU-titelkampe og ubesejret i 3 titelkampe om det franske mesterskab. Lagt sammen med de øvrige titelkampe har han dermed langt mere rutine og erfaring med den lange kampdistance over 12 omgange sammenlignet med Enock Poulsen, som efter blot 11 kampe i alt har slået sig til tops på europaranglisten og er blevet officiel udfordrer til titlen.

Hvis Enock Poulsen formår at besejre Franck Petitjean torsdag aften, skriver han sig ind i historiebøgerne, som Danmarks 25. europamester i professionel boksning på herresiden. Knud Larsen blev den første i 1929. Siden fulgte blandt andre hjemlige stjerner som Børge Krogh, Tom Bogs, Jørgen Hansen, Hans Henrik Palm og Gert Bo Jacobsen.

To gange i historien har Danmark haft en europamester i Enock Poulsens vægtklasse. Det var Søren Søndergaard i perioden 1996 – 1997 og Thomas Damgaard i perioden 1999 – 2000. Der har parentes bemærket ikke været bokset EM-kampe med dansk deltagelse siden 2017.

Bokserne møder hinanden første gang ved søndagens pressemøde klokken 13:00 på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Amager Boulevard 70, København. Pressemødet finder sted i lokalet, der hedder ”Denmark”.

Dernæst konfronteres de igen onsdag klokken 14:00 ved indvejningsceremonien på samme hotel. Endelig går det så løs i Frederiksberg Hallerne torsdag aften med stævnestart klokken 18:00.

Du kan stadig nå at købe billetter til EM-braget og de øvrige titelkampe i Frederiksberg Hallerne. Eller du kan se med hjemmefra LIVE on PPV: www.danishfightnight.tv

🥊 Enock Poulsen 🇩🇰 vs. Franck Petitjean 🇫🇷

🏆 EBU European Championship (Super-Lightweight)

🕕 Torsdag den 21. april klokken 18:00

🏟 Frederiksberg Hallerne

🎫 http://www.ticketmaster.dk/.../danish-fight-night.../512351

📺 www.danishfightnight.tv/

Foto credit (topbillede): Søren Tidmand, Tidmand Media