Hårdtslående knockoutbokser debuterer som professionel

Da den 22-årige Francis Fordjour i november for andet år i træk blev dansk mester kunne ingen være i tvivl om, at den farverige og yderst hårdtslående letweltervægter er en meget ambitiøs herre, da han leverede tre overbevisende præstationer med masser af power. Promotor Bettina Palle har derfor tilbudt den stærke amatørprofil at debutere som professionel i Royal Arena den 24. februar på Danish Fight Nights VM-stævne, hvor Dina Thorslund skal forsvare sine to VM-titler.

Han har udviklet sig radikalt det seneste års tid, og under cheftræner og tidligere professionel bokser, Osama Hadifi, er der intet loft, siger Francis Fordjour selv: ”Mit mål med at blive professionel er at gå hele vejen! Jeg vil gerne vise, hvor viljestærk jeg er, og hvor god teknisk bokser jeg er. Det største mål er at nå toppen og blive verdensmester en dag. Noget jeg mener, at jeg har alle de rigtige kvaliteter til at opnå med min målrettethed og disciplin.”

Francis Fordjour er en hurtig og eksplosiv switchitter, der har evnen til at knockoute sine modstandere med hvert eneste slag. Han besidder legitim one-punch knockoutpower, og det er noget som passer godt til det professionelle game. ”Jeg ser frem til at kunne præsentere Francis Fordjour for de danske boksefans, ” siger Bettina Palle. ”Han er en spændende profil, og når han er i ringen, så kan man ikke tillade sig at kigge væk, fordi kampen kan afgøres når som helst.”

43 kampe og en række turneringssejre som amatør er det blevet til for københavneren, der til dagligt træner i Bispebjerg Bokseklub ved siden af fx brødrene Ali og Hamza Hussein. ”Jeg glæder mig til at vise den professionelle boksescene, at der er en ny bokser på vej op, der mener det og som vil gøre alt for at nå til toppen,” fortæller den hårdtslående debutant, der også glæder sig til at kunne debutere i en af landets allerflotteste arenaer foran de danske boksefans: ”Jeg er simpelthen så taknemmelig og begejstret over, at jeg har fået en stor mulighed for at bokse i Royal Arena! Det er en drøm, der går i opfyldelse for mig. Jeg ville elske, hvis I kunne være med til at skabe en uforglemmelig aften sammen med mig. Tak for jeres støtte, det betyder alt for mig! Lad os gøre det til en aften fyldt med energi og bokseglæde!”

Francis Fordjours modstander offentliggøres snart. Aftenens hovedkamp står altså mellem den dobbelt danske verdensmester, Dina Thorslund, der skal forsvare sine bælter mod den tyrkiske førsteudfordrer, Seren Cetin. De tre tunge drenge, Mathias Hansen, Thorbjørn Boudigaard og Hamza Hussein, bokser ligeledes, så det tegner til at blive endnu en intens bokseaften i Royal Arena.

Danish Fight Night afvikles i Royal Arena Hall, der er en tilpasset og intim version af Royal Arena.

Billetter kan købes via Ticketmaster

TV: Boksestævnet kan ses på Pluto TV Sport. Pluto TV kan hentes som app eller ses via pluto.tv. Pluto TV kan tilgås og streames gratis på tværs af mobil, web, smart tv og tilsluttede tv-enheder. Uden log in.