Indvejning og præsentation før Danish Fight Nights VM- og EM-boksegalla

Mogens Palles afskedsstævne som boksepromotor og Danish Fight Nights store VM- og EM-boksegalla med blandt andet tre titelkampe på programmet finder som bekendt sted torsdag den 21. april i Frederiksberg Hallerne klokken 18:00.

I anledning af boksestævnet er det os en glæde at invitere medier, fans og øvrige interesserede til indvejningsceremonien, som finder sted onsdag, altså dagen før boksestævnet.

Selve indvejningen og præsentationen af de enkelte kampe og boksere påbegyndes nærmere bestemt:

Onsdag den 20. april klokken 14:00
Radisson Blu Scandinavia Hotel i SHC’s lokaler på 4. sal.
Amager Boulevard 70

I forbindelse med indvejningsceremonien i Sporting Health Club vil der være mulighed for at møde de danske og udenlandske boksere til fotografering, tv-optagelser, interview med mere.

Alle er velkomne - kom gerne i god tid!

Med venlig hilsen
Danish Fight Night
Mogens Palle & Bettina Palle

Fakta om VM- og EM-boksegalla

For første gang siden 2017 kæmper en dansk bokser om EM-titlen. For første gang nogensinde skal Danmarks første IBF-verdensmester forsvare sin VM-titel. Der er samtidig tale om det sidste boksestævne med promotor Mogens Palle i front som arrangør.

Sarah Mahfoud, Danmarks (og Færøernes) ubesejrede verdensmester i professionel boksning, får som bekendt dansk hjemmebane, når hun skal forsvare sin VM-titel i fjervægt. Kampen gælder verdensmesterskabet hos International Boxing Federation (IBF), som er et af boksesportens store og anerkendte VM-forbund.

Modstanderen er den officielle udfordrer Nina Meinke, som er nummer 1 på IBF’s verdensrangliste og indtil denne kamp regerende europamester. Tyskeren har ikke tabt en kamp de seneste 4 år. Hun har en rekordliste på 12 sejre i 14 kampe, mens Sarah Mahfoud, som erobrede VM-titlen i 2020, er ubesejret i 10 kampe.

Samme aften får den danske EM- og VM-aspirant Enock Mwandila Poulsen (ubesejret i 11 kampe) chancen for at blive Danmarks 25. europamester på herresiden, når han skal kæmpe om EM-titlen i super letvægt mod Franck Petitjean (23 sejre og 5 nederlag) fra Frankrig.

Derudover skal 22-årige Oliver Meng forsøge at vinde WBC Youth World-titlen i et opgør med den ubesejrede amerikaner Eslih Owusu, mens der ligeledes er kampe med sværvægteren Kem Ljungquist og super-letvægteren Heva Sharif samt en mini-landskamp i olympisk boksning mellem landsholdsboksere fra Danmark og Belgien. Sidstnævnte arrangeres i samarbejde med Danmarks Bokse-Union (DaBU).

Boksestævnet indledes klokken 18:00.

Se VM- og EM-boksegalla LIVE Pay-Per-View: https://www.danishfightnight.tv/

Billetter til Frederiksberg Hallerne: https://www.ticketmaster.dk/event/danish-fight-night-billetter/512351

Følg Danish Fight Night på Facebook: https://www.facebook.com/DFNboksning

Foto credit: Søren Tidmand, Tidmand Media