Kem Ljungquist sparrer med verdensstjernen Anthony Joshua og melder sig klar til VM- og EM-boksegalla den 21. april

Det danske boksepublikum får nu også mulighed for at se den danske sværvægter Kem Ljungquist i aktion, når det store VM- og EM-boksestævne løber af stablen i Frederiksberg Hallerne.

Det bekræfter Mogens Palle og Bettina Palle fra Danish Fight Night og Kem Ljungquist, som glæder sig til at bokse.

»Jeg ser meget frem til at bokse med på VM- og EM-boksestævnet den 21. april i Frederiksberg Hallerne. Det giver mig en unik mulighed for mig at holde mig aktiv og få nogle flere kampe på kontoen i 2022. Inden da skal jeg dog først bokse en allerede planlagt kamp på Nykøbing Falster Bokseklub’s stævne den 14. april, men hvis alt går vel med den opgave, er jeg som sagt klar til at gå i ringen ved Danish Fight Night-stævnet den 21. april,” siger Kem Ljungquist, der som professionel er ubesejret i 10 kampe.

Den to meter høje og teknisk begavede højrefodsbokser kan samtidig afsløre en meget spændende nyhed, idet han allerede i denne uge drager til England for at sparre med verdensstjernen Anthony Joshua.

»Jeg er taget til England og sparrer med Anthony Joshua fra mandag og en uge frem. Det bliver en meget stor oplevelse. Og det betyder ganske givet, at jeg kommer jeg til at stå meget skarpt til Danish Fight Night-stævnet den 21. april,« lyder meldingen fra den danske sværvægter.

Anthony Joshua, som er tidligere dobbelt verdensmester i WBA-, WBC- og WBO-regi, skal selv snart i aktion i en rematch om VM-titlerne mod den nuværende sværvægtsverdensmester Oleksandr Usyk fra Ukraine. Usyk, der ligesom Kem Ljungquist er højrefodsbokser, detroniserede Anthony Joshua i et VM-opgør sidste år og har netop fået tilladelse til at forlade krigen i Ukraine for at kunne træne op til det store VM-brag.

Kem Ljungquist er i det hele taget en eftertragtet bokser og sparringspartner hos sværvægtskongerne, idet han allerede to gange tidligere er blevet headhuntet af den nuværende verdensmester Tyson Fury til træningslejre i både England og i Las Vegas, USA. Nu gælder det dog nedtællingen til VM- og EM-boksegallaen, og Kem Ljungquist glæder sig til, at det går løs.

»Det er altid spændende at være med på programmet på et godt boksestævne med flere titelkampe, og jeg vil selvfølgelig gøre mit til at levere en rigtig god indsats i bokseringen. Det vigtigste er at få en sejr i hus, men derudover håber jeg naturligvis på, at jeg kan være med til at levere god teknisk boksning på et højt plan og en flot boksekamp til glæde for publikum,« siger Kem Ljungquist, der som sagt er sværvægter, men som også er rangeret som nummer 28 på WBC’s verdensrangliste i den nye vægtklasse bridgerweight, som anerkendes af WBC og gælder boksere under 224 pounds (101,6 kilo).

Kem Ljungquists modstander offentliggøres inden længe, og kampen finder som sagt sted i forbindelse med, at danske Sarah Mahfoud skal forsøge at forsvare sit VM-bælte i fjervægt mod tyske Nina Meinke, mens Enock Poulsen fra Aarhus skal forsøge at blive Danmarks 25. europamester på herresiden i et opgør med franskmanden Franck Petitjean. Samme aften skal 22-årige Oliver Meng kæmpe om WBC Youth World-titlen mod ubesejrede Eslih Owusu fra USA.

Det er første gang siden 2008, at der afholdes et boksestævne i Danmark med både den officielle VM- og EM-titel på højkant samme aften. Flere informationer om de øvrige kampe og boksere annonceres de kommende dage.

Alle tre titelkampe og resten af boksestævnet, som indledes klokken 18:00, kan købes som pay-per-view for 250 kroner. Salget er nu startet på www.danishfightnight.tv

Se VM- og EM-boksegalla LIVE Pay-Per-View: https://www.danishfightnight.tv/

Billetter til Frederiksberg Hallerne: https://www.ticketmaster.dk/event/danish-fight-night-billetter/512351

Følg Danish Fight Night på Facebook: https://www.facebook.com/DFNboksning