Sarah Mahfoud topper IBF’s verdensrangliste og bokser igen den 7. oktober

Royal Arena danner på ny rammen for topboksning, når blandt andre Sarah Mahfoud, Enock Poulsen, Oliver Meng og Mathias Hansen skal i ringen den 7. oktober.

Den tidligere verdensmester Sarah Mahfoud er tilbage som nummer 1 på IBF’s verdensrangliste i fjervægt.

Siden sin seneste sejr er Sarah Mahfoud i løbet af sommeren rykket forbi tyskeren Nina Meinke, som Sarah Mahfoud i øvrige besejrede i en VM-kamp tilbage i april 2022. Sarah Mahfoud indtager i forvejen en fornem placering som nummer 3 og 4 hos de ligeledes anerkendte VM-forbund WBC og WBO.

Den danske bokser jagter i øjeblikket en ny VM-kamp i fjervægt i et af de fire store VM-forbund. Vægtklassen domineres fortsat af Amanda Serrano, som er ubestridt verdensmester, idet hun er indehaver af alle fire VM-bælter.

Amanda Serrano, som pointbesejrede Sarah Mahfoud i en stor VM-kamp i Manchester i 2022, forsvarer næste gang sine VM-titler den 5. august i Dallas, Texas mod amerikanske Heather Hardy. Herefter er det uvist, om hun skifter vægtklasse eller vil efterleve kravet om at forsvare sine titler mod de respektive forbunds officielle udfordrere. Med de fremtrædende ranglisteplaceringer for Sarah Mahfoud ligger den danske bokser under alle omstændigheder lunt i svinget til at kunne kæmpe om VM-titlerne i nær fremtid.

Uanset hvad der kommer til at ske, ligger det fast, at Sarah Mahfoud, som har 13 sejre og 1 nederlag, vender tilbage til bokseringen lørdag den 7. oktober, når det igen går løs igen i Royal Arena med en uforglemmelig aften fyldt med spænding, adrenalin og fantastisk bokse-action.

»Sarah Mahfoud har bestemt ikke tænkt sig at hvile på laurbærrene. Vi arbejder i øjeblikket på at hente en meget stærk modstander til København med henblik på at sende et klart signal til alle parter og forbund om, at vi ønsker at lægge billet ind på dansk deltagelse i kommende VM-kampe,« siger boksepromotor Bettina Palle fra Danish Fight Night.

Danish Fight Night og Royal Arena arbejder ihærdigt på at skabe en ny og storslået æra for dansk professionel boksning og gentager succesen fra seneste boksegalla i Royal Arena (den 26. maj), som bød på fem fremragende amatørkampe og syv nervepirrende professionelle kampe.

Udover Sarah Mahfoud forventer Bettina Palle i skrivende stund, at også eks-europamesteren (og den nuværende officielle udfordrer til EM-titlen i super-letvægt) Enock Poulsen kommer i ringen den 7. oktober.

Det samme gælder 24-årige Oliver Meng, der boksede hovedkamp i Royal Arena den 26. maj og besejrede Khalil El Harraz. Resultatet betød, at Oliver Meng slog sig ind på WBA’s verdensrangliste som nummer 14, og han dermed er den højest rangerede danske bokser på herresiden hos de store anerkendte VM-forbund.

Danmarks nye professionelle sværvægtsbokser Mathias Hansen, der som amatør vandt sølv ved U17-EM, vender ligeledes tilbage til ringen den 7. oktober til sin anden kamp som professionel. Den 22-årige og 112 kilo tunge sønderjyde profdebuterede som bekendt den 26. maj med en pointsejr over brasilianeren Eduardo Sacramento.

Der er derudover udsigt til en række andre spændende kampe med danske boksere samt en række amatørkampe med dansk deltagelse, og Bettina Palle vil i den nærmeste tid begynde at løfte sløret for de implicerede boksere og kampe.

Der er åbnet for billetsalget til boksestævnet den 7. oktober via Ticketmaster.

Køb billetter

Danish Fight Night på Facebook