Stortalentet Victor Ramon skal i kamp på det store VM- og EM-boksestævne den 21. april: »Jeg har fået mere råstyrke og slår hårdere nu«

23-årige Victor Ramon skal i ringen på det samme Danish Fight Night-boksestævne som sin faste træningsmakker Enock Poulsen, når sidstnævnte torsdag den 21. april skal kæmpe om det officielle europamesterskab, og når Sarah Mahfoud skal forsvare sin VM-titel.

Det meddeler promotor Mogens Palle og Bettina Palle fra Danish Fight Night.

Det danske boksepublikum får dermed en kærkommen mulighed for på ny at opleve den seværdige og karismatiske super letvægtsbokser Victor Ramon, der bokser sin tredje kamp som professionel.

Det store danske boksetalent, der som amatør vandt 17 ud af 19 kampe, slår hårdt og tørt. Fra overraskende vinkler. Han har et fremragende overblik og tripper for at få lov til at vise sine boksevner igen, når det går løs i Frederiksberg Hallerne.

»Jeg glæder mig utrolig meget. Det bliver helt vildt fedt at bokse på så stort et stævne med både en VM- og EM-kamp på programmet. Jeg elsker at bokse. Jeg elsker at stå i ringen og være i kamp. Jeg har glædet mig lige siden, jeg boksede min seneste kamp,« siger Victor Ramon. 

Den lange coronapause har ikke taget modet fra den 23-årige bokser, som efter sin seneste kamp tilbage i 2020 ligeledes blev ramt af en skade, der nu er håndteret og helet.

»Jeg var ude for et færdselsuheld og slog i den forbindelse min skulder. Det gik heldigvis kun ud over skulderen, men det gjorde mig inaktiv i en periode. Nu er skulderen blevet rigtig god igen efter en operation. Det hele kører godt nu, og jeg er helt klar igen. Jeg giver den gas til træningen og glæder mig til at bokse,« lyder meldingen fra den toptrænede og velproportionerede danske professionelle bokser, der bærer sin spanske farfars efternavn, Ramon.

Victor Ramon fortæller, at han har holdt sig fysisk i gang siden sidst og derfor ikke føler sig sat afgørende tilbage, før det går løs den 21. april, selvom der givetvis skal bankes en del ringrust af den kommende tid ved hjælp af hård sparring i træningssalen.

Heldigvis har han en af Europas og verdens bedste boksere at forberede sig med i den monumentale bygning N.J. Fjordsgades Skole i Aarhus, hvor bokseklubben FAK holder til. Enock Poulsen, som den 21. april kan blive Danmarks næste europamester i professionel boksning, træner nemlig under samme tag, og begge de herrer deler den samme træner i Thomas Povlsen.

»Enock er en fantastisk topatlet. Hans seriøse indstilling og sportsånd smitter af på mig, når jeg går og træner med ham. Man bliver presset til det yderste. Han er meget seriøs, og det bliver man også nødt til selv at være, når man skal træne med en mand som ham. Når man sparrer med så dygtig en bokser, bliver man nødt til at rette op på sin boksning og de fejl, man begår, for ellers bliver man straffet for dem. Det er fedt at træne med en kapacitet som ham, men det er ikke kun på grund af ham, at jeg træner så seriøst. Jeg gør det, fordi jeg simpelthen elsker boksning,« siger den 179 centimeter høje Victor Ramon.

Siden sin sidste kamp har Victor Ramon færdiggjort sin HF-uddannelse på VUC i Aarhus og ernærer sig blandt andet som boksetræner i Rules Boxing Club i Aarhus. Han mener selv, at han har udviklet sig både som bokser og som menneske i den forløbne tid.

»Jeg var kun 20 år, da jeg debuterede som professionel. Jeg føler, at jeg siden dengang er blevet fysisk stærkere. Jeg har fået noget mere råstyrke, og det tror jeg vil gavne mig i kamp. Jeg kan også mærke det på mine slag. Jeg synes, at der er mere bund i slagene nu. Min træner Thomas Povlsen ser på, hvad han synes jeg er god til, og så prøver vi at arbejde på det, som jeg mangler. Vi går ikke efter at bokse efter en speciel skabelon. Min force er, at jeg har et godt overblik, og så har jeg en god slagstyrke. Jeg er god allround, men man kan altid blive bedre, og jeg synes, at jeg er blevet bedre på det sidste. Det går den rigtige vej,« lyder meldingen fra Victor Ramon, som også har fået et mere målrettet fokus.

»Man skal lave noget, man elsker, og det gør jeg, for jeg bruger stort set al min tid på boksning. På min egen træning og på at træne andre. Hvis man virkelig vil boksning, så må man kæmpe hårdt for det, for der er ikke plads til alt muligt andet ved siden af. Hvis man ikke indser det, bliver man aldrig til noget.”

Hovedkampene torsdag den 21. april bliver som bekendt VM-kampen i fjervægt mellem IBF-verdensmesteren Sarah Mahfoud og europamesteren Nina Meinke fra Tyskland samt kampen om europamesterskabet i super letvægt mellem danske Enock Poulsen og Franck Petitjean fra Frankrig. Derudover arbejdes der på flere spændende kampe med danske og internationale boksere, og informationer om disse vil blive annonceret i den nærmeste fremtid.

 Køb billetter på Ticketmaster

Følg Danish Fight Night på Facebook

Fakta om Victor Ramon

 • Født: 22. februar 1999 (23 år), Frederikshavn
 • Søn af en dansk mor og en halvt dansk/halvt spansk far, der var restauratør i Frederikshavn
 • Nuværende hjemby: Aarhus
 • ddannelse: HF-enkeltfag på VUC i Aarhus.
 • Højde: 179 cm.
 • Kampvægt: Ca. 64 kilo
 • Rekordliste: 2-0
 • Professionel debut: 15. juni 2019 i Randers
 • Træner: Thomas Povlsen (Aarhus)
 • Oprindelig klub som amatør: Champs Camp i Aarhus
 • Amatørkarriere: 19 kampe, 17 sejre. Jysk mester U19 (2017)