Thorbjørn Boudigaard melder sig klar og satser på ny knockoutsejr ved Danish Fight Night

Den publikumsvenlige bokser Thorbjørn Boudigaard glæder sig til at vise nye niveauer og flere elementer af sin boksning, når der den 25. maj er stort VM-boksegalla i Royal Arena.

Den hårdtslående og offensive cruiservægter melder sig i hvert fald klar til sin femte kamp som professionel på samme event, hvor Dina Thorslund skal bokse dobbelt VM-kamp mod den officielle tyrkiske udfordrer Seren Cetin.

»Jeg ser supermeget frem til at komme i kamp igen den 25. maj. Vi har arbejdet på en masse ting siden sidste kamp. Nu må vi se, om jeg kan komme til at vise det. Det er fedt at vise, at man har noget power, men jeg håber, at jeg kan få nogle flere omgange denne gang – så jeg kan komme til at vise noget mere - i stedet for bare at slå dem ud i første omgang,« siger Thorbjørn Boudigaard med henvisning til sin seneste sejr.

Thorbjørn Boudigaard var med til at levere en yderst seværdig publikumsfight, da han den 26. maj 2023 debuterede i en knaldhård matchning mod sin ubesejrede landsmand Hamza Hussein fra København. Siden denne ilddåb, som endte med et pointnederlag i en intens og medrivende kamp, er det blevet til tre sejre før tid med seneste sejr den 24. februar i år, da Nicola Mandic fra Serbien blev stoppet allerede i første omgang.

Den 23-årige Skive-bokser, der måler 196 centimeter i højden, har blandt andet forberedt sig den seneste tid med knaldhård træning og sparring med blandt andre profkollegaerne Oliver Zaren og Ditlev Rossing i København og meldes i rigtig god form.

»Det har helt klart hjulpet, at vi kan presse hinanden til træning. Det hjælper også på motivationen. På den ene side er der stor konkurrence, fordi vi alle gerne vil være bedre fra gang til gang, men samtidig er der et godt kammeratskab, fordi vi alle er gode venner, så der er en skidegod stemning til træning. Tidligere i min karriere har jeg trænet mere alene og har manglet sparring, men nu har jeg fast mulighed for hård sparring, og rent fysisk er jeg simpelthen kommet i kongeform,« lyder meldingen fra Thorbjørn Boudigaard.

Han mener samtidig, at han allerede har udviklet sig væsentligt siden den professionelle debutkamp, hvor han nærmest startede fra scratch igen efter en meget lang kamppause i amatørrækkerne.

»Jeg udvikler mig fra kamp til kamp. Det går den rigtige vej, og jeg følger den kurve, som jeg synes, jeg skal følge, og det tror jeg også, at folk omkring mig kan se og er tilfredse med. Publikum i Royal Arena kan derfor forvente en endnu bedre Thorbjørn end tidligere. Jeg vil som altid prøve at skabe en publikumsvenlig kamp, som forhåbentligt endnu engang stopper før tid. Den del har jeg ikke tænkt mig at ændre på, men jeg kunne da godt tænke mig at vise lidt mere end sidste gang,« lyder det med et smil fra Thorbjørn Boudigaard.

Der kommer til at være adskillige professionelle kampe på programmet den 25. maj med nogle af de bedste danske profboksere i internationale matchninger. Det er anden gang i træk, at der er en VM-kamp på programmet ved Danish Fight Night, og den store boksefest afvikles som bekendt i Royal Arena Hall, der er en tilpasset og intim version af den store Royal Arena, og publikum kommer helt tæt på ringen med godt udsyn fra alle pladser. Billetsalget er åbnet hos Ticketmaster.

Hovedkampene transmitteres direkte af Pluto TV fra klokken 20.45, og de indledende kampe sendes forskudt lige efter live-sendingen. Pluto TV kan hentes som app eller ses via pluto.tv. Pluto TV kan tilgås og streames gratis på tværs af mobil, web, smart tv og tilsluttede tv-enheder. Uden log in.

Køb billetter hos Ticketmaster

Danish Fight Night på Facebook

Danish Fight Night YouTube