VM-boksegalla med Sarah Mahfoud og Danish Fight Night – sådan ser du lørdagens boksebrag

VM-boksegalla med Sarah Mahfoud og Danish Fight Night – sådan ser du lørdagens boksebrag

Danmark kan som bekendt få en ny verdensmester i boksning, og den allerførste i IBF-regi, når Sarah Mahfoud lørdag aften i Frederiksberg Hallerne udfordrer den regerende verdensmester Brenda Karen Carabajal fra Argentina. Det er VM-titlen tilhørende International Boxing Federation (IBF), et af de helt store og anerkendte VM-forbund, der er på spil i dette brag af en titelkamp i fjervægt.
Ekstra Bladet, www.ekstrabladet.dk, sender hele stævnet, som begynder klokken 19.00, og har de eksklusive rettigheder for Danmark, Færøerne og Grønland. Boksningen ligger – som de øvrige sportsrettigheder - i Ekstra Bladets PLUS-pakke til 99 kroner, som gælder en måned.
For danskere og alle, der befinder sig udenfor Danmark, Færøerne og Grønland, kan der købes adgang til live-streaming-signalet fra boksestævnet via den amerikanske hjemmeside FITE, www.fite.tv.
Dermed kan alle i USA og resten af verden også se med, når det går løs i Frederiksberg Hallerne. Prisen er 14,99 dollars (ca. 100 DKK). Der er dog ikke adgang til eventen via denne hjemmeside, hvis man befinder man sig i Danmark, Færøerne eller Grønland, hvor kampen kun kan ses via Ekstra Bladets hjemmeside.
I Argentina er det kabel-tv-stationen TyC Sports, der har sikret sig rettighederne til eventen.
Ved mikrofonerne ringside til at kommentere slagets gang under kampene sidder Tue K. Trnka og Jens Sillesen, som begge har beskæftiget sig med boksesporten i mange år og ligeledes har kommenteret de foregående Danish Fight Night-stævner.
Tue K. Trnka har selv bokset og dyrket kampsport og er en anerkendt træner indenfor både boksning og MMA. Han har tidligere kommenteret professionel boksning og anden kampsport hos flere tv-stationer.
Jens Sillesen er journalist og har i flere år haft boksning som speciale og har også dækket de største boksestævner i både Danmark og USA for blandt andet Jyllands-Posten samt i bogform.
Der er stadig billetter til salg til Frederiksberg Hallerne via www.ticketmaster.dk eller ved indgangen på selve kampdagen.
Danish Fight Nights Facebook-side: https://www.facebook.com/DFNboksning
Danish Fight Nights hjemmeside: www.danishfightnight.com
Fakta om Danish Fight Nights VM-boksegalla den 1. februar, klokken 19.00
Der er i alt 8 kampe på programmet i Frederiksberg Hallerne. Tre main events herunder to titelkampe i IBF-regi (et af de store, anerkendte VM-forbund).
I hovedkampen i fjervægt møder den officielle VM-udfordrer fra Danmark, Sarah Mahfoud (9-0, 3 KO), som bekendt den argentinske verdensmester Brenda Karen Carabajal (16-4-1, 9 KO).
20-årige Oliver Meng (7-0, 3 KO) skal for første gang forsvare sin IBF junior-VM-titel i super weltervægt mod Vasyl Kurasov (11-3, 6 KO) fra Ukraine.
IBF Baltic-mester Jeppe Morell (10-2, 3 KO) bokser i letsværvægt mod den tidligere VM- og EM-udfordrer Nikola Sjekloca (35-5-1, 11 KO) fra Montenegro.
Ditlev ”D-Struction” Rossing (13-0, 8 KO), nr. 28 på WBC’s verdensrangliste i cruiservægt, møder ukrainske Sviatoslav Svyryd.
I en kamp mellem to ubesejrede boksere i super letvægt møder Heva Sharif (3-0, 2 KO) fra Danmark David Munoz (5-0, 1 KO) fra Spanien.
Der er endvidere spændende kampe med den 20-årige super-letvægter Victor Ramon (1-0) samt debutanten Adel Younes, som møder modstandere fra henholdsvis Argentina og Frankrig (Ezequiel Gregores og Guillaume La Selva).
Derudover bokser den russiske VM-udfordrer Elena Gradinar (9-1, 2 KO), som er nr. 6 på IBF’s verdensrangliste i fjervægt, en kamp over 8 omgange mod serbiske Nina Pavlovic (5-2-1).
Boksestævnet indledes klokken 19.00, og dørene åbnes en time før.
TV/streaming:
Danmark, Færøerne og Grønland: 
Ekstra Bladet, www.ekstrabladet.dk
USA and the rest of the world (except Denmark, Faroe Islands, Greenland and Argentina): 
FITE, www.fite.tv 
Argentina: Tyc Sports