Danish Fight Night er stolte over at præsentere muligheden for at se hele VM- og EM-boksegallaen den 21. april 2022 via live-streaming pay-per-view.

Alle tre titelkampe og resten af boksestævnet, som indledes klokken 18:00, kan købes som pay-per-view for 250 kroner. Salget er nu startet på www.danishfightnight.tv, og på samme hjemmeside kan man få mere information om kampene og om, hvordan man får adgang til at se kampene.

Seks kameraer kommer til at dække stævnet i Frederiksberg Hallerne. Ved mikrofonerne ringside til at kommentere slagets gang under kampene sidder bokseeksperterne Tue K. Trnka og Jens Sillesen, som har beskæftiget sig med boksesporten i mange år og ligeledes har kommenteret de foregående Danish Fight Night-stævner. Tue K. Trnka har selv bokset og dyrket kampsport og er en anerkendt træner indenfor både boksning og MMA. Han har tidligere kommenteret boksning blandt andet for DK4. Jens Sillesen er journalist og har i flere år haft boksning som speciale og dækket de største boksestævner i både Danmark og USA for blandt andet Jyllands-Posten.

Køb Pay-Per-View-live streaming: www.danishfightnight.tv (250 DKK / 36 USD / 33 Euro)

Billetter til Frederiksberg Hallerne: www.ticketmaster.dk/event/danish-fight-night-billetter/512351

Læs mere om Danish Fight Night på: www.facebook.com/DFNboksning