Der er lagt op til en ny stor boksefest for alle, når der lørdag den 25. maj er Danish Fight Night VM-boksegalla i Royal Arena Hall, der er en tilpasset og intim version af den store Royal Arena.
I maj 2022 præsenterede Danish Fight Night i samarbejde med Royal Arena for første gang boksning i den store multiarena, og succesen blev gentaget i oktober med over 2.500 gæster, som oplevede spændende professionelle kampe på internationalt topniveau samt kampe i olympisk boksning.

Den 25. maj står hovedkampen mellem den dobbelte danske verdensmester, Dina Thorslund, der skal forsvare sine anerkendte VM-titler (WBC og WBO) mod den officielle pligtudfordrer Seren Cetin fra Tyrkiet.

Stævnet byder også på kampe med en række af ”Tomorrow’s Champions” fra Danmark i form af Mathias Hansen, Thorbjørn Boudigaard, Hamza Hussein, Oliver Zaren, Francis Fordjour, Nikki Møller Nielsen og Ali Hussein samt et internationalt opgør mellem to ubesejrede boksere, Jordan Withers og Andreas Weber. Boksefesten indledes klokken 19:00 med en kamp med dansk-tyrkiske Mehmet Utku Tas.

Det tegner til at blive endnu en intens bokseaften i Royal Arena.

Køb billetter