Bettina Palle og Royal Arena præsenterer Danish Fight Night VM-boksegalla lørdag den 25. maj 2024

Lørdag den 25. maj er der på ny VM-boksning i Royal Arena i København, når promotor Bettina Palle fra Danish Fight Night arrangerer VM-boksegalla i den imponerende arena.

Den danske WBC- og WBO-verdensmester i bantamvægt, Dina Thorslund, får endelig mulighed for at møde sin officielle udfordrer i tyrkiske Seren Cetin, som har påbegyndt træningen igen og dermed er meldt klar til at forsøge at vriste de to anerkendte VM-bælter fra Dina Thorslund.

Dina Thorslund skulle som bekendt have mødt den ubesejrede Seren Cetin den 24. februar i år, men den tyrkiske bokser rejste sammen med sit følge til København med en åbenlys øjenskade, som få dage før stævnet tvang VM-forbundet til at forhindre tyrkeren i at gå i ringen. I stedet trådte spanske Mary Romero til med kort varsel, så Dina Thorslund kunne gennemføre et frivillig titelforsvar, og det gjorde den danske bokser effektivt ved at stoppe den spanske bokser i 8. omgang.

Stævnet byder også på kampe med en række af ”Tomorrow’s Champions” fra Danmark i form af Mathias Hansen, Thorbjørn Boudigaard, Hamza Hussein, Oliver Zaren, Francis Fordjour, Nikki Møller Nielsen og Ali Hussein samt et internationalt opgør mellem to ubesejrede boksere, Jordan Withers og Andreas Weber. Boksefesten indledes klokken 19:00 med en kamp med dansk-tyrkiske Mehmet Utku Tas.

VM-boksegallaen afvikles i Royal Arena Hall, der er en tilpasset og intim version af Royal Arena med godt udsyn fra alle pladser.

KØB BILLETTER