Bettina Palle og Royal Arena præsenterer Danish Fight Night den 24. februar 2024

Der er lagt op til en ny stor boksefest for alle, når det næste Danish Fight Night-stævne i Royal Arena finder sted lørdag den 24. februar i Royal Arena Hall, der er en tilpasset og intim version af den store Royal Arena.

I første omgang konfigureres Royal Arena Hall til en tilskuerkapacitet på lidt over 3.000, men kapaciteten kan meget enkelt øges, hvis efterspørgslen tilsiger det.

I maj 2022 præsenterede Danish Fight Night i samarbejde med Royal Arena for første gang boksning i den store multiarena, og succesen blev gentaget i oktober med over 2.500 gæster, som oplevede spændende professionelle kampe på internationalt topniveau samt kampe i olympisk boksning.

Den 24. februar står hovedkampen mellem den dobbelt danske verdensmester, Dina Thorslund, der skal forsvare sine bælter mod den spanske udfordrer, Mary Romero. Den danske WBC- og WBO-verdensmesteren i bantamvægt, Dina Thorslund, har ellers haft base i Jylland de seneste år, og dette bliver hendes første titelkamp i hovedstaden. Danskeren har vundet alle sine 20 kampe, hvoraf 8 af dem er vundet på knockout.

Bettina Palle fortæller glæder sig til at have Dina Thorslund med på programmet d. 24. februar: ”Jeg mødte faktisk Dina for første gang til mit stævne i oktober og var nok en smule overrasket da jeg senere blev opfordret til at byde på denne dobbelte VM kamp, men det giver jo fantastisk god mening at Dina Thorslund bokser så stor en kamp, i Royal Arena, på et Danish Fight Night stævne.”

De tre tunge drenge, Mathias Hansen, Thorbjørn Boudigaard og Hamza Hussein, bokser ligeledes, og derudover er der lagt op til en spændende debut som professionel for den 22-årige Francis Fordjour. Det tegner til at blive endnu en intens bokseaften i Royal Arena.

Køb billetter hos Ticketmaster