VM- og EM-boksegalla torsdag 21. april 2022

Sarah Mahfoud, Danmarks (og Færøernes) ubesejrede verdensmester i professionel boksning, får dansk hjemmebane, når hun torsdag den 21. april skal forsvare sin VM-titel i fjervægt ved Danish Fight Nights store VM- og EM-boksegalla i Frederiksberg Hallerne.   

Kampen gælder verdensmesterskabet hos International Boxing Federation (IBF), som er et af boksesportens store og anerkendte VM-forbund.  

Modstanderen er den officielle udfordrer Nina Meinke, som er nummer 1 på IBF’s verdensrangliste og samtidig regerende europamester. Tyskeren har ikke tabt en kamp de seneste 4 år. Hun har en rekordliste på 12 sejre i 14 kampe, mens Sarah Mahfoud, som erobrede VM-titlen i 2020, er ubesejret i 10 kampe.   

Samme aften får den danske EM- og VM-aspirant Enock Mwandila Poulsen (ubesejret i 11 kampe) chancen for at blive Danmarks 25. europamester på herresiden, når han skal kæmpe om EM-titlen i super letvægt mod Franck Petitjean fra Frankrig.  

Enock Poulsen har tilkæmpet sig EM-chancen efter blot 11 kampe og kan få et stort internationalt gennembrud ved at vinde det samme prestigefyldte mesterskabsbælte, som hjemlige danske stjerner såsom Børge Krogh, Tom Bogs, Jørgen Hansen, Hans Henrik Palm og Gert Bo Jacobsen i sin tid vandt.

Modstanderen, den rutinerede tidligere EU-mester og tredobbelte franske mester Franck Petitjean (23 sejre, 5 nederlag, 1 uafgjort), har dog erfaring fra hele 8 titelkampe, hvoraf han kun har tabt en enkelt af disse og bliver derfor en hård nød at knække.  

Ikke siden 2008 har der været afholdt et boksestævne i Danmark med både den officielle VM- og EM-titel på højkant samme aften. Men det sker altså igen torsdag den 21. april 2022. 

Der bokses endvidere en række forkampe med andre professionelle boksere.  

Alle tre titelkampe og resten af boksestævnet, som indledes klokken 18:00, kan købes som pay-per-view for 250 kroner. Salget er nu startet på www.danishfightnight.tv

Se VM- og EM-boksegalla LIVE Pay-Per-View: https://www.danishfightnight.tv/

KØB BILLETTER på Ticketmaster: https://www.ticketmaster.dk/event/danish-fight-night-billetter/512351

Læs seneste nyt om alle kampe og hele stævnet her:   

Facebook: https://www.facebook.com/DFNboksning  

Hjemmeside: https://www.danishfightnight.com/