Bettina Palle og Royal Arena præsenterer Danish Fight Night den 13. januar

Så er det tid til den helt store boksefest igen med godt 9 kampe i alt i Royal Arena. Oliver Meng og Sarah Mahfoud bokser hovedkampene den 13. januar mod stærke italienere.

Det store danske boksehåb Oliver Meng sætter for første gang sin WBA Continental Europe-titel i super weltervægt på spil mod den stærke italiener Felice Moncelli.

Den 29-årige Moncelli står noteret for 28 sejre, 8 nederlag og 1 uafgjort. Han er dermed langt mere erfaren end sin 5 år yngre danske modstander, som til sammenligning kun har bokset 12 kampe.

Moncelli har bokset hele 11 titelkampe (programsat til 10 eller 12 omgange), og han har i den forbindelse vundet og været indehaver af følgende internationale mesterskabstitler: WBC International, IBF International og IBF European.

For et år siden stoppede han eksempelvis den ubesejrede Ahmad Ali (17-0) i 7. omgang på dennes hjemmebane i en IBF European titelkamp i Tyskland.

Derudover har han vundet to titelkampe om det italienske mesterskab.

Der venter derfor Oliver Meng en meget svær opgave, og han fortjener al den opbakning, der kan skaffes til boksebraget, som ganske givet bliver medrivende og seværdigt som alle Olivers kampe.

Publikum kan også opleve Sarah Mahfoud forsvare sin WBC Silver-titel mod den ubesejrede italiener Michela Braga i en kamp, der i tilfælde af sejr til Sarah Mahfoud nu formelt giver direkte kvalifikation til en stor VM-kamp mod australske Skye Nicholson.

Den italienske bokser vil dog gøre alt for at erobre Sarah Mahfouds position og ranglisteplaceringer, og der hviler med andre ord et kæmpe pres på Sarah Mahfouds skuldre den 13. januar i bestræbelserne på at sikre sig VM-kampen i det store, anerkendte VM-forbund.

Oplev også kampe med ’morgendagens mestre’ herunder blandt andre: Hamza Hussein i cruiservægt, Mathias Hansen i sværvægt og Thorbjørn Boudigaard i crusiervægt samt andre seværdige boksere og kampe, blandt andet i olympisk boksning, som offentliggøres snart.