Bettina Palle og Royal Arena præsenterer Danish Fight Night den 26. maj

Der er lagt op til en stor boksefest for alle, når det første Danish Fight Night-stævne i Royal Arena finder sted fredag den 26. maj i Royal Arena Hall, der er en tilpasset og intim version af den store Royal Arena.

Det bliver nemlig både bliver en aften med fremragende boksning og en hyldest til den nyligt afdøde boksepromoter Mogens Palles enestående betydning for dansk professionel boksning gennem otte årtier.

Det ubesejrede 23-årige supertalent Oliver Meng bokser hovedkamp i forbindelse med den internationale boksegalla. Den danske super weltervægter fra Falster ligger i øjeblikket nummer 36 på WBC’s verdensrangliste og er ubesejret i 10 kampe som professionel. Før han blev professionel, vandt han blandt andet bronze ved U/17 EM, og han betragtes i dag som et af de største danske boksehåb for fremtiden.

Dansk professionel boksnings pt. største navn, Sarah Mahfoud, skal ligeledes i aktion i Royal Arena. Den tidligere verdensmester, som har 12 sejre i 13 kampe som professionel, er i færd med at kæmpe sig tilbage til nye VM-kampe og tager altså næste skridt på rejsen netop denne aften.

Der ventes i alt 5-6 professionelle kampe på programmet plus yderligere 4-5 amatørkampe med nogle af landets stærkeste eliteboksere i spændende matchninger.

I første omgang konfigureres Royal Arena Hall til en tilskuerkapacitet på lidt over 3.000, men kapaciteten kan meget enkelt øges, hvis efterspørgslen tilsiger det.

Køb billetter hos Ticketmaster

Flere informationer om boksestævnet og kampene vil den kommende tid kunne læses på Danish Fight Nights Facebook-side og hjemmesiden: www.danishfightnight.com

Kamparena: www.royalarena.dk