Super-mellemvægteren Jacob Porsgaard bokser den 26. maj i Royal Arena

Endnu et navn er føjet til listen over danske boksere, der skal i aktion ved det store boksestævne i Royal Arena Hall, der er en tilpasset og intim version af den store Royal Arena.

Promotor Bettina Palle kan nemlig afsløre, at 25-årige Jacob Porsgaard får sin anden optræden i Danish Fight Night-regi, når det går løs i Danmarks store multiarena fredag den 26. maj.

»Jeg er meget glad for, at Jacob Porsgaard er med på programmet i Royal Arena. Han er som tidligere beskrevet en teknisk dygtig, seriøs og hårdtslående bokser, som publikum har lyst til at se. Han viste lovende takter i sin seneste kamp på vores stævne i marts, selvom kampen desværre blev stoppet på grund af en skade hos modstanderen i tredje omgang, men nu får publikum heldigvis mulighed for at se ham i aktion igen,« siger Bettina Palle.

Jacob Porsgaard, som træner med fast base i Hillerød, er som professionel bokser ubesejret i seks kampe med 3 af sejrene afgjort før tid. Den 25-årige bokser ser frem til at bokse sin næste kamp på stævnet, hvor blandt andre også Oliver Meng og Sarah Mahfoud skal bokse.

»Det glæder jeg mig vildt meget til. Det bliver megafedt, og jeg tror ikke, at jeg kunne finde et bedre sted end Royal Arena at bokse i. Det må være det ultimative sted for en dansk bokser at få lov at bokse i Danmark. Det er samtidig godt, at jeg kan holde mig aktiv med flere kampe. Min selvtillid og tro på egne evner vokser hver gang, jeg er i ringen, og det er kun positivt for min udvikling som bokser,« siger Jacob Porsgaard.

Ved seneste Danish Fight Night-stævne var der særdeles højlydt opbakning til netop Jacob Porsgaard, og Hillerød-bokseren håber på det samme denne gang.

»Jeg kunne mærke, at der var masser af tilskuere, der heppede på mig sidst. Hver gang jeg bokser har jeg altid mange støtter samt venner og bekendte med i salen. Jeg har bokset i 15 år, og folk kender mig som en flink fyr og vil derfor gerne følge min karriere. Den 26. maj kan de forvente en bokser med masser af overskud, og som med flot teknisk boksning vil forsøge at bryde sin modstander ned,« siger Jacob Porsgaard, der som amatør boksede 50 kampe med 40 sejre og har tre danske mesterskaber i bagagen. Det seneste i 2018 som elite-senior i 75-kiloklassen, inden han i 2019 tog hul på karrieren som professionel bokser.

I hovedkampen bokser Oliver Meng mod Khalil El Harraz fra Italien i en kamp over 12 omgange om WBA Continental Europe-titlen i super weltervægt. Derudover skal blandt andre eksverdensmesteren Sarah Mahfoud og den debuterende sværvægter og tidligere U17-sølvvinder som amatør, Mathias Hansen, i aktion.

Der ventes i alt seks professionelle kampe samt yderligere fem kampe med nogle af landets stærkeste elite-amatørboksere i spændende matchninger, når det første Danish Fight Night-stævne i Royal Arena finder sted i Royal Arena Hall, der er en tilpasset og intim version af den store Royal Arena.

Køb billetter hos Ticketmaster

Kamparena: www.royalarena.dk